donderdag 2 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Thema-uitzending over ‘t Veerplein in Zwijndrecht

29 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Een thema-uitzending over ‘t Veerplein Zwijndrecht. De ambities, de plannen, de meningen. Wij praten met de gemeente, omwonenden en ondernemers. Zijn we op de goede weg? Zijn het de goede plannen? Komt u ook? Praat u mee? 30 januari 2020 van 20.00 – 22.00 uur In ‘Zomerlust’ Via Cultura live

Het radio-programma Via Cultura wordt live opgenomen en wisselt de gesprekken af met een live-act en een aantal tracks van Spotify. Het wordt uitgezonden door de lokale omroepen ATOS Zwijndrecht, RTV Papendrecht en RTV Dordrecht.

Productie: Ilse Schrier, presentatie in Zomerlust: Gertjan Kleinpaste.

Lees meer over:

toekomst veerplein zomerlust
Deel dit bericht met je vrienden!