woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Eetcafé Big Bell in Zwijndrecht tijdelijk gesloten

28 januari 2020

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Hein van der Loo heeft eetcafé Big Bell, gevestigd aan het Willem Ruysplein in Zwijndrecht, afgelopen maandag voor twee weken gesloten. De burgemeester neemt deze maatregel naar aanleiding van een steekincident afgelopen weekend, waarbij de eigenaar van het eetcafé ernstig gewond raakte.

Spoedsluiting
De spoedsluiting dient om de openbare orde en veiligheid in en rond het eetcafé te bewaken. Deze periode is ook bedoeld om meer onderzoek te doen naar wat er exact heeft plaatsgevonden. Over twee weken wordt gekeken of de tijdelijke sluiting moet worden verlengd. Dit is afhankelijk van de uitkomsten van nader onderzoek.

Foto: Google Streetview.

Deel dit bericht met je vrienden!