Jumbo Supermarkten nieuwe sponsor van Gymnastiekvereniging O&O

19 december 2016 door Hennie van der Zouw
Jumbo Supermarkten nieuwe sponsor van Gymnastiekvereniging O&O

ZWIJNDRECHT - Jumbo Supermarkten Zwijndrecht heeft  een 3-jarig sponsorcontract afgesloten met Gymnastiekvereniging O&O. De eerste contacten daartoe zijn gelegd gedurende de zogenaamde plaatjesactie, die door Jumbo  werd georganiseerd.

Onder toeziend oog van voorzitter Pauline den Hartog werd het contract ondertekent door Peter Verhoef (Jumbo) en Marc van Alebeek (Businessclub O & O). Als aftrap ontving O & O vanuit de Jumbo-organisatie een kerstverrassing voor al haar 153 vrijwilligers.

Op foto: Links Peter Verhoef (Jumbo) rechts Marc van Alebeek (Businessclub O & O), midden O & O-voorzitter Pauline den Hartog

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.