Winterdag met winterse 50 bij ATOS RTV

19 december 2016 door Hennie van der Zouw
Winterdag met winterse 50 bij ATOS RTV

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Vrijdag 23 december is er bij ATOS Radio de ATOS Winterdag. Deze dag is de tegenhanger van de succesvolle ATOS Zomerdag. Op de ATOS Winterdag staan er diverse gasten centraal in de uitzending. Zo komen de burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht en wethouder Van Dongen uit Zwijndrecht in de studio langs. Ook zijn er live optredens van onder andere Bodine Hilhorst die in de finale van de Voice Kids heeft gestaan, Thomas Florusse, Sam Cordes en Celeste de Vrij. Op deze dag wordt ook de Winterse 50 uitgezonden. Hier konden de luisteraars de afgelopen weken op stemmen.

Wil je zelf nog een plaat aanvragen op voor de winterdag? Dat kan! Mail jouw winterse plaat naar winter@atosrtv.nl en wie weet is hij op de radio te horen. De ATOS Winterdag wordt uitgezonden van 06.00 tot 18.00 uur en wordt gepresenteerd door Bram de Waard en Jurgen Jansma. Daarnaast schuiven er diverse ATOS-medewerkers aan.

De Winterdag is te beluisteren via de livestream op www.atosrtv.nl, via de gratis app ‘TuneIn Radio’, in de gemeenten Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht op de kabel 105.9 FM en in de gemeenten Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Dordrecht in de Ether op 106.1 FM.

Foto © Bram de Waard en Jurgen Jansma.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.