maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Podiumplaatsen voor O&O-turnsters

16 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hellvoetsluis gehouden  districtswedstrijden individueel toestel turnen dames hebben de  turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O een tweetal podiumplaatsen weten te veroveren.

De deelname in de junior-D-categorie was dermate groot dat de turnsters over een tweetal banen werden verdeeld. In de ene baan eiste Milou van Schijndel met 46,000 punten het zilver op. Anne Rosmulder noteerde daarbij 44, 733 punten een fraaie vijfde plaats.  In de andere baan was Suzanne van Alebeek succesvol. Zij liet zich met 44,700 punten het brons omhangen. Morgan van Kriekingen miste met 43,817 punten net het podium. Zij eindigde op de vierde plaats. Quinty Jöner werd met 43,167 zesde.

Esmée Snijder, uitkomend in de jeugd-2-E was ook heel dicht bij het eremetaal. Met 43,450 punten kwam zij als vijfde uit de strijd, evenals Dunya Bezemer die een gelijke notering had in de categorie pupil-2-n3.

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!