Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Sinterklaas bezoekt ZBC ‘97

2 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag was het feest bij ZBC, want de Sint bezocht de club. Hoewel de wedstrijd van JO-7 door een gebrek aan tegenstander helaas niet door kon gaan, begon de dag voor de jeugd al erg goed met mooie overwinningen voor JO-8 en JO-9.

Vervolgens klaterden de Pieten de pepernoten door de kantine en kwam Sinterklaas er al gauw achteraan om alle kinderen een warm welkom te heten.
Uiteraard wist de Goedheiligman van ieder kind wel hoe hij zich had gedragen en mocht iedereen zich op zijn knie komen verantwoorden en werden er meerdere liedjes gezongen.
Gelukkig was iedereen braaf geweest, want voordat het “Dag Sinterklaasje” door de kantine schalde, werden alle kinderen op een mooi cadeautje getrakteerd.

Als klap op de vuurpijl wist het eerste elftal  s-middags ook nog eens te winnen en de koppositie te pakken, waardoor de feestvreugde alleen maar toenam.

Het was een mooi feest; ZBC bedankt iedereen voor zijn komst en inzet en wenst alle kinderen nog een mooie pakjesavond komende donderdag.

Lees meer over:

sinterklaas zbc 97
Deel dit bericht met je vrienden!