vrijdag 10 juli 2020

Alles over Zwijndrecht

DJ workshop bij kindcentrum Doerak

25 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op het programma van de kinderen van de buitenschoolse opvang van kindcentrum Doerak, een van de 18 kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs, stond deze week een bijzondere activiteit. Pedagogisch medewerker Edek Godlewski gaf samen met Coen (9 jaar) een DJ workshop. Dit past in de filosofie van kindcentrum Doerak om de talenten van kinderen zoveel mogelijk te benutten.

Vanuit hun gemeenschappelijke passie voor het ‘draaien’ besloten Edek en Coen om de bso-kinderen te leren hoe ze moeten mixen, beats op elkaar moeten afstemmen et cetera. Aan de orde kwamen vragen zoals op welk moment je in het nummer het beste kunt mixen en aan welke knoppen je op welk moment moet draaien. De kinderen mochten het allemaal een keer proberen. Coen genoot er zichtbaar van om anderen wat te vertellen over zijn ervaringen als DJ en hen te helpen. “Mooi om kinderen zo te laten participeren. Op deze manier benutten we de talenten zodat iedereen er wat van leert en het is nog leuk ook. Zeker voor herhaling vatbaar,” aldus Edek. Als beloning voor hun prestaties kregen alle kinderen na afloop een ‘Mix Master Diploma’.

Op de bovenste foto: DJ Coen en DJ Edek leren de kinderen van de bso op kindcentrum Doerak hoe ze moeten draaien, mixen en beats op elkaar af kunnen stemmen.

Op de onderste foto: Kindcentrum Doerak wil de talenten van kinderen zoveel mogelijk benutten. Op de foto: DJ Coen (9 jaar).

Lees meer over:

dj workshok doerak
Deel dit bericht met je vrienden!