Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Crea-team zet zich optimaal in voor Support Casper'
16okt

Crea-team zet zich optimaal in voor Support Casper

DRECHTSTEDEN – Het team ‘Crea, actief tegen kanker’ van het Inspire2LiveChoir is de komende periode op diverse locaties in de regio om onder andere zelfgemaakte spullen te verkopen. De opbrengst van deze verkoop gaat naar Support Casper, de stichting Overleven met alvleesklierkanker. Het team komt naar Nieuw-Lekkerland, Zwijndrecht, Papendrecht en Ridderkerk en heeft een permanente shop-in-shop in Zwijndrecht.

Allereerst is het Crea-team met een kraam aanwezig tijdens de Ladies’night van 16 oktober in Landvast te Alblasserdam. De verkoop richt zich daar met name op babyspullen zoals merkkleding en merkspeelgoed.

Het Crea-team heeft op zaterdag 26 oktober een kraam in Albert Heijn aan de Planetenlaan te Nieuw-Lekkerland. Daar worden zelfgemaakte spullen verkocht zoals de met leuke stofjes opgepimpte juten AH-tassen.

Het Crea-team verkoopt 8 en 9 november Speculaaspoppen bij de Gamma aan de H.A. Lorentzstraat 2 te Zwijndrecht.

In winkelcentrum Westpolder te Papendrecht is  het Crea-team weer te vinden op 15 november a.s.  met zelfgemaakte spullen van gerecycled materiaal zoals kettingen, juten tassen en tekstbordjes.
Tenslotte heeft het Createam een kraam op 30 november a.s. in de Bloemenjungle te Ridderkerk. Ook daar zijn de zelfgemaakte spullen te koop met leuke cadeaus voor de Sint en de Kerst.

Mocht men niet in staat zijn een van deze verkopen te bezoeken, het Createam heeft een permanente verkoopplek in Zwijndrecht aan de Duivenvoorde. Deze shop-in-shop is zaterdag 12 oktober officieel geopend.

Opbrengst van al deze verkopen komen allemaal ten goede aan projecten van de Kankerbestrijding. Vorig jaar en ook dit jaar zingen, fietsen, wandelen en verkopen leden van het Inspire2LiveChoir voor Support Casper. Prof. dr. Casper van Eijck onderzoekt met zijn team in het Erasmus MC naar middelen om alvleesklierkanker te behandelen en zo mogelijk op den duur te genezen. Het is de bedoeling het middel voor iedereen bereikbaar te houden, zonder inmenging van de farmaceutische industrie.Deel dit bericht met je vrienden!