zondag 7 maart 2021

Alles over Zwijndrecht

Geslaagde middag tijdens de Kinderboekenweek in Bibliotheek Zwijndrecht Lunenhof

8 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek: het grootste kinderboekenfeest van Nederland. Dit jaar is het thema Reis mee! en staan voertuigen centraal. Op school, in de boekwinkels én natuurlijk ook bij de Bibliotheek AanZet. Bij ons reis je mee naar de tofste activiteiten en door de mooiste boeken.

Op donderdag 3 oktober organiseerde Bibliotheek Zwijndrecht Lunenhof een gezellig tekenfeest. Tekenaars Gerard de Bruyne en José Vingerling maakten samen met kinderen van Kindcentrum Doerak een grote vloertekening van een eiland en knutselden daar allerlei bijzondere voertuigen bij. Het was een heel geslaagde middag.

Lees meer over:

bibliotheek kinderboekenweek
Deel dit bericht met je vrienden!