zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

WK-Finales voor Naomi Visser

7 oktober 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - O&O-turnsters Naomi Visser heeft zich bij de in Stuttgart gehouden Wereld Kampioenschappen Turnen met het Oranjeteam weten te plaatsen voor de ploegenfinale. Als enige Nederlandse turnster heeft zij zich daarbij ook weten te plaatsen voor de individuele eindstrijd.

Met het Team-NL, verder bestaande uit Eythora Thorsdottir, Tisha Volleman en de tweeling Lieke en Sanne Wevers, wist de bij Topsport-Noord trainende Naomi een totaalscore neer te zetten van 162,663 punten waarmee de turnsters zich als zesde plaatsten voor de finale.

Individueel turnde Naomi 53,231 bijeen en gaat als 21ste op de geschoonde lijst de eindstrijd aan. Zij bouwde haar totaal op met 13,933 punten op sprong, 13,466 punten op brug, 12,466 punten op balk en 13,366 punten op vloer.

Lees meer over:

turnen wk finale
Deel dit bericht met je vrienden!