Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Peuter-kleuter-gym-instuif enthousiast ontvangen

23 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De door de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O georganiseerde peuter-kleuter-gym-instuif is enthousiast ontvangen. Alle groepen 1 en 2 van de basisschool waren uitgenodigd voor deze instuif die tevens gold als aftrap voor de nationale sport week. Het geheel werd gesponsord door de JUMBO.

De kinderen konden uitgebreid kennismaken met allerlei vormen van bewegen zoals kruipen, klimmen, klauteren, rollen en balanceren op een ruim opgezette bewegingsbaan. Het tijgeren en springen kwam aan bod in de springkuil en de lange trampoline baan. De expressievormen kregen de aandacht in het speelse dansgedeelte.

Aan het eind werden peuters en de kleuters getrakteerd op een pannenkoek en drinken. Bij het naar huis gaan kregen zij tot slot een kleurplaat en een Jumbovlaggetje uitgereikt.

Lees meer over:

peutergym kleutergym instuif
Deel dit bericht met je vrienden!