Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Showband Jong Holland on tour

23 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Showband Jong Holland is / of was dit seizoen op diverse plaatsen in Nederland en Europa te vinden. Vanaf Koningsdag tot op heden heeft het korps diverse optreden verzorgt in Nederland, maar ook in Woking, (een voorstad van London) en vorige week nog een grote Parade in Brussel.

Komend weekend verzorgt het korps optredens in Enschede in stadion van FC Twente. Tevens is deze week het korps gastheer van het Engelse Kidsgrove Scouts. En ook het juniorenkorps laat zich niet onbetuigd, aangezien het a.s vrijdag een optreden verzorgt tijdens de nationale Taptoe in Ahoy.

Lees meer over:

showband jong holland on tour
Deel dit bericht met je vrienden!