Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Gymnastiekvereniging O&O gaat loten verkopen voor aanschaf van materiaal

16 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van Gymnastiekvereniging O&O zetten zich dit jaar in voor het materiaalfonds.

Steun van de omgeving
Nel Kortman, clubcoördinator van O&O:  “Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor aanschaf van toestellen. Al het materiaal is onder heven aan slijtage en moet tijdig vervangen worden en daar is heel veel geld mee gemoeid. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Zwijndrecht dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. O&O is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

Trouwe lotenverkopers. 
De leden van O&O doen ieder jaar actief mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er € 5.000,-- opgehaald. Met dit geldbedrag realiseerden wij vervanging van divers materiaal.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Lees meer over:

grote clubactie o&o
Deel dit bericht met je vrienden!