Sunday 26 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Veel publiek bij nieuwe en gratis Binnenvaartdagen in Zwijndrecht

13 september 2019

ZWIJNDRECHT - Ooit al eens een containerschip of tankschip van dichtbij gezien? Of benieuwd hoe de KNRM reddingsoperaties uitvoert op het water? Beleef het mee vandaag 13 september en zaterdag 14 september tijdens de de eerste editie van de Binnenvaartdagen Zwijndrecht.

Een nieuw en gratis evenement in Zwijndrecht bij en op het water, waar jong en oud zich kan vermaken. Er zijn verschillende artiesten, rondvaarten, schminken voor de kleintjes, een flyboardshow en nog veel meer. Ga dus vandaag en morgen zeker een kijkje nemen op het Veerplein, Maasplein, Thorhoofd, kade Zomerlust en op de Oude Maas.

Meer informatie via: www.binnenvaartdagen.nl.

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

evenement binnenvaartdagen
Deel dit bericht met je vrienden!