Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Het nieuwe boek van Zwijndrechtse Rianne van Dort is verschenen

14 augustus 2019 (door Ton Vermeulen)

ZWIJNDRECHT -Op vrijdag 9 augustus is het nieuwe boek 'Je liefde of je leven - Haar stalker gaat tot het uiterste...' van Rianne van Dort (1985)  verschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Rianne woont met haar man en twee dochters in Zwijndrecht. Als kind las ze alles wat los en vast zat. Ze vond het zelf ook al leuk en ontspannend om verhalen te schrijven, maar het lukte niet eerder iets echt af te maken. In 2016 kwam ze thuis te zitten met een burn-out en besloot ze het schrijven weer op te pakken, wat naast een fijne afleiding tijdens het thuiszitten resulteerde in haar debuutroman.

Signeersessie
Op zaterdag 7 september zal er tussen 14:00 en 16:00 uur een signeersessie plaatsvinden in Boekhandel Hyperion te Zwijndrecht. Deze is te vinden in Winkelcentrum Walburg, Hof van Holland 63. Het boek telt 252 pagina’s en kost € 21,99

Een korte inhoud van het boek: “Jessica is net afgestudeerd en komt uit een gewelddadige relatie. Om van haar ex af te komen verhuist ze naar een andere omgeving. In haar nieuwe woonplaats leert ze nieuwe mensen kennen en ontmoet ze zelfs een nieuwe liefde. Wanneer ze vreemde briefjes op haar deur vindt, wanhopige sms’jes ontvangt, zelfs lastiggevallen wordt en tot overmaat van ramp haar ex bij haar voor de deur staat, verandert haar nieuw opgebouwde rustige bestaan in een leven waarin angst en een trauma uit het verleden centraal staan en waar vooral niets is wat het lijkt.”

Deel dit bericht met je vrienden!