donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Zorgappartementen in voormalig gemeentehuis Heerjansdam. Bekijk de plannen

11 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Het plan voor het bouwen van 19 zorgappartementen in het voormalige gemeentehuis van Heerjansdam is klaar. Als wordt ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning komt er achter het voormalige gemeentehuis aan de Dorpsstraat 33 te Heerjansdam een gebouw met drie woonlagen. Een gang verbindt dit gebouw met het voormalige gemeentehuis en krijgt de functie van woonzorgvoorziening. Voor de aanleg van deze gang is het nodig om het carillon te verplaatsen naar de zijkant van het voormalig gemeentehuis.

Plan inzien
U kunt van 11 juli tot en met 21 augustus 2019 het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning inzien op het gemeentehuis van Zwijndrecht, of digitaal via de website en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Om de verschillende procedures tegelijkertijd te laten lopen, is de Coördinatieverordening Zwijndrecht van toepassing en is er maar één rechtsgang mogelijk.

Geef uw mening
Van 11 juli tot en met 21 augustus 2019 kunt u uw zienswijze indienen (mening geven) op het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerp-omgevingsvergunning.

U kunt uw zienswijze op de volgende manieren inbrengen:

- Per brief naar: Gemeente Zwijndrecht, Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht.
- Per e-mail.
- Mondeling: maak hiervoor een afspraak met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 078.

Vermeld in uw brief of email bij het onderwerp duidelijk dat het gaat om  'zienswijze ontwerpbestemmingsplan woonzorgvoorziening voormalig gemeentehuis Heerjansdam' of  'zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning woonzorgvoorziening voormalig gemeentehuis Heerjansdam.

Deel dit bericht met je vrienden!