donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Brutale jongens steken vuurwerk af bij politiebureau Zwijndrecht

8 juli 2019 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Op maandag 8 juli 2019, omstreeks 8:30 uur, hoorde politieagenten die in het politiebureau aan de Bruïnelaan zaten een harde knal. Ze zijn direct naar buiten gegaan om te kijken wat er aan de hand was.

Een oplettende getuige sprak de agenten aan en gaf hierbij een signalement van twee jongens die er op een fiets vandoor waren gegaan, nadat zij vuurwerk hadden afgestoken. In de verte zagen de agenten de jongens nog fietsen en zetten de ”achtervolging” in. De jongens konden onder de Zwijndrechtse brug staande worden gehouden.

De twee jongens van 15 jaar uit Zwijndrecht en Dordrecht werden meegenomen naar het politiebureau. Daar werden hun ouders telefonisch in kennis gesteld en hebben beide jongens een bekeuring gekregen. De officier van justitie zal het boetebedrag gaan bepalen.

Op de plaats waar het knalvuurwerk afgestoken was is geen schade geconstateerd.

Lees meer over:

vuurwerk politiebureau
Deel dit bericht met je vrienden!