donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Naomi Visser meet zich met Europese Top

1 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - De in Herenveen bij Topsport-Noord trainende O&O-turnster Naomi Visser heeft zich bij de in Minsk (Wit-Rusland) gehouden European Games meer dan goed weten te meten met de Europese top. Bij de kwalificatiewedstrijd wist zij door te dringen tot de allround- en brugeindstrijd.

In de meerkampfinale verbeterde Naomi, ondanks haar mindere optreden op de brug ongelijk, haar tiende plaats uit de kwalificatiewedstrijd. Met 51,698 punten steeg zij in de eindrangschikking naar een zeer fraaie zevende plaats.

Bij de toestelfinale brug ongelijk revancheerde Naomi haar meerkampoptreden. Met een score van 13,466 punten eindigde zij op dit onderdeel op een keurige vijfde plaats.

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!