donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Conventus scheidsrechter Klaas Kauffeld ontvangt Zilveren Fluit

1 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Tijdens de laatste handbalwedstrijd van het seizoen is scheidsrechter Klaas Kauffeld op speciale wijze in het zonnetje gezet. Bij de wedstrijd tussen het A-jeugd team van het Handbal Drechtsteden – het nieuwe samenwerkingsverband tussen Conventus, Saturnus’72 en DES’72 – en DWS kreeg hij de zilveren fluit overhandigd door sv Conventus voorzitster Maritte Mittelmeijer en koppelscheidsrechter Marco Bosma.

Kauffeld ontving deze eervolle zilveren fluit voor de 25 jaar dat hij als scheidsrechter voor de vereniging wedstrijden fluit, zowel binnen de vereniging zelf als externe wedstrijden. Eerder was Kauffeld ook actief binnen de vereniging als handbalspeler.

Op de foto: Eén foto met daarop Marco Bosma, Klaas Kauffeld en Maritte Mittelmeijer. Foto-credit: Chantal Buster / sv Conventus

Lees meer over:

handbal sc conventus
Deel dit bericht met je vrienden!