zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

NK-brons voor Acro-trio

11 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Het acro-trio-team bestaande uit Caithlyn van Rijswijk, Marije Goudriaan en Mika Roze hebben geschiedenis geschreven voor de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O. Wij wisten via voorrondes en een landelijke halve finale door te dringen tot de nationale eindstrijd.

Deze vond plaats in het Brabantse Oss. Het trio zetten een hun fraaie compositie met goed uitgevoerde balansopstellingen op de vloer. De oefening werd door de jury gewaardeerd met 23,230 punten waarmee zij het nationale brons voor zich op eisten. Een geweldig resultaat voor de jonge tak acrobatische gymnastiek onder leiding van Arnold in ’t Veld en Anne de Waard.

Lees meer over:

turnen acro-gym
Deel dit bericht met je vrienden!