zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Zilver en brons voor RG-Turnsters

3 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - ZILVER EN BRONS VOOR RG-TURNSTERS
Bij de in ‘s-Hertogenbosch gehouden 2de NK-plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek voor groepen hebben de turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O beslag gelegd op een tweetal eremetaal.
De groep bestaande uit de turnsters Estée Kraaijeveld, Cheryl van der Perk, Rosalie van den Berg, Mea Dijkstra, Lente Zwaal, Tessa van den Bergh pakten het zilver met hun balcompositie. De oefening werd gewaardeerd met 7,900 punten.
De zelfde samenstelling kwam ook uit op het onderdeel keuze materiaal. Trainster Ramona Stook had voor de groep gekozen voor een oefening met hoepel. De score van 7,400 punten was goed voor het brons.
De benjamins Selina Penning, Emily van Zessen, Mikaela Blom, Isabella Hokke kwamen eveneens tot actie. Zij traden op met hun oefening zonder materiaal. De jury beoordeelden hun optreden met 6,400 punten waarmee zij op de achtste plaats eindigden.

Lees meer over:

turnen rg-ploeg
Deel dit bericht met je vrienden!