woensdag 23 juni 2021

Alles over Zwijndrecht

Selectie voor het volgende seizoen krijgt bij VV Groote Lindt steeds meer vorm

3 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De selectie voor het nieuwe seizoen krijgt bij VV Groote Lindt steeds meer vorm. Naast de recente toezeggingen van Tom en Silvano is de TC verheugd om mede te kunnen delen, dat volgend seizoen ook Tim, Donovan en Kevin in het rood-wit-zwart zijn te bewonderen.

Tim Willemstijn kwam het afgelopen seizoen uit voor IFC ZO 1 (hoofdklasse) en keert weer terug op het "oude" nest en Kevin komt over van SSW ZO 1 (5e klasse). Donovan komt over van MOC'17 ZO 1 (2e klasse). Ook Donovan keert terug op voor hem bekende voetbalgrond.

VV Groote Lindt heet Tim, Kevin en Donovan van harte welkom bij Groote Lindt en wensen hen veel succes het aankomende seizoen.

Lees meer over:

groote lindt selectie
Deel dit bericht met je vrienden!