woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Mogelijke overvaller twee supermarkten aangehouden

23 mei 2019 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Rechercheurs van het Regionale Overvallen Team hebben na uitvoerig onderzoek een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht aangehouden voor het plegen van twee overvallen. De overvallen gebeurden op 10 en 16 mei in Zwijndrecht. De aanhouding was het afgelopen weekend, uit het onderzoek bleken de verdenkingen zo groot dat de jongen nog vast zit.

Overval Budget Food
De eerste overval was op vrijdagmiddag 10 mei bij Budget Food aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht. De overvaller kwam de zaak binnen en liep naar de kassa. De jongen wekte de indruk iets af te willen rekenen. Toen de kassière de kassalade opende trok de overvaller een mes en bedreigde de kassière. Die deinsde achteruit waardoor de dader de kans kreeg geld uit de kassa te pakken en daarna te vluchten.

Overval Aldi supermarkt
De andere overval gebeurde donderdagavond 16 mei in de Aldi supermarkt op de Passage. De overvaller was daar de laatste klant. In plaats van af te rekenen trok hij bij het openen van de kassa een mes. Nadat de jongen een greep uit de kassa had gedaan rende hij weg in de richting van de Rembrandtstraat.

Lees meer over:

overval aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!