zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Schaffenburg Office Furniture ondertekent optie-overeenkomst Bakestein

9 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Vanmorgen, donderdag 9 mei 2019, ondertekenden wethouder Jos Huizinga (Ruimtelijke ontwikkeling) en de directeuren van Schaffenburg Office Furniture een optie-overeenkomst voor de laatste 'snelwegkavel' op het Zwijndrechtse bedrijventerrein Bakestein.

Schaffenburg is een familiebedrijf uit Zwijndrecht dat zich als groothandel richt op de zakelijke markt met kantoormeubilair. Met de aankoop van de grond op Bakestein kan het bedrijf zijn diensten uitbreiden. Het nog te bouwen kantoorpand wordt een eyecatcher dat goed zichtbaar is vanaf de A16. Naar verwachting start de bouw van het nieuwe bedrijfspand na de zomer.

Lees meer over:

bakestein schaffenburg
Deel dit bericht met je vrienden!