dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Agenten pakken nepwapens van tieners af in Heerjansdam

28 april 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Op 27 april 2019, omstreeks 20.10 uur, zagen agenten twee jonge jongens lopen over De Manning in Heerjansdam. Zij hadden allebei een op een vuurwapen gelijkend voorwerp vast. Hierop zijn deze jongens direct staande gehouden en werd er een controle uitgevoerd.

Het bleek te gaan om twee nep vuurwapens, die ze hadden gewonnen in de plaatselijke feesttent.

Gezien dat beide jongens, een 10- en een 13-jarige uit Heerjansdam, er op dat moment alleen mee liepen en er niet mee gericht, geschoten of gedreigd is, werd er besloten om de nepvuurwapens in beslag te nemen en geen boete uit te delen.

De agenten zijn naar de ouders van deze jongens gegaan en hebben een goed gesprek gevoerd. Al met al een wijze les voor deze jongens.

Lees meer over:

heerjansdam nepwapens
Deel dit bericht met je vrienden!