woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Rolstoel te water aan het IJsvogelplein

27 april 2019 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Op zaterdagochtend 27 april 2019 kregen agenten een melding op het IJsvogelplein. Aldaar had een melder gezien dat er een rolstoel, op zijn kop, in het water lag. Onbekend was of er ook een persoon te water was geraakt.

Samen met Brandweer Zwijndrecht en de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid, kwam de politie met spoed ter plaatse. De brandweer maakte een zoekslag in het water. Hierbij werd de rolstoel uit het water gehaald en gelukkig werd er in het water geen slachtoffer aangetroffen.

Kort daarna bleek dat de plaatselijke jeugd baldadig was geweest en de rolstoel in het water had gegooid.

Lees meer over:

ijsvogelplein rolstoel
Deel dit bericht met je vrienden!