zondag 5 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Doe je ook mee aan het eerste open kampioenschap 30 seconds bij Restaurant Veerplein?

16 april 2019

ZWIJNDRECHT - Ben jij ook zo gek op 30 Seconds? Het Zwijndrechts Kampioenschap komt eraan!
Ben jij thuis de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij zeker kans op de felbegeerde titel: Zwijndrechts Kampioen 30 Seconds. Bij Restaurant Veerplein wordt namelijk op donderdag 2 mei een open kampioenschap gehouden en daar kan jij met jouw team ook aan meedoen.

Trommel je vrienden / partner / familieleden / irritante of lieve schoonmoeder op om een team samen te stellen van twee tot vier personen en schrijf je in voor de eerste editie van het Open Zwijndrechts Kampioenschap 30 Seconds. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs.

Ben je nou niet zo heel erg goed maar houd je wel van gezelligheid, ook dan moet je je zeker aanmelden, het belooft een topavond te worden. De Inschrijving is reeds begonnen en gaat erg hard, er is nog maar beperkt plek.

Aanmelden kan via de website of via de Facebookpagina’s van Jeroen Citroen Events. Inschrijven kost € 5,- per persoon. Meld je team snel aan, want het is al bijna vol.

Foto: Jeroen Citroen Events - Word jij de Zwijndrechtse Kampioen 30 Seconds?

Lees meer over:

veerplein 30 seconds
Deel dit bericht met je vrienden!