Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'In Zwijndrecht is van alles te doen, om uit te gaan hoef je niet naar Dordrecht'
08apr

In Zwijndrecht is van alles te doen, om uit te gaan hoef je niet naar Dordrecht

ZWIJNDRECHT - In Zwijndrecht is van alles te doen, om uit te gaan hoef je niet naar Dordrecht
Hoort u dat zinnetje ook wel eens. Vooral de opgroeiende jeugd heeft er een handje van. ‘In Zwijndrecht is toch niets te doen, ik ga wel naar Dordrecht.’ Maar is dat wel zo. ‘Nee natuurlijk niet!’
Bekijkt u eens de pagina ‘Uitgaan in Zwijndrecht’ op deze website.

Er is meer dan voldoende te doen in Zwijndrecht. Volgens deze pagina zijn er minstens zeven cafés, elf cafetaria’s of snackbars en minstens vierentwintig restaurants. Is er dan niets te doen in Zwijndrecht? Menig plaats in Nederland is jaloers op zoveel uitgaansgelegenheden.

Wil je in Zwijndrecht naar het café, dan kan je op zeven plaatsen terecht. Voor het bezoek aan een cafetaria of een ander fastfood restaurant, dan is er in Zwijndrecht ook genoeg te vinden. En een restaurant. Keuze te over, dan kan je kiezen uit pizzeria’s, een wok restaurant, een tapasbar, een Grieks restaurant, een Indiaas restaurant, een grillroom en zelfs vier Chinese restaurants en nog een aantal andere, want dit waren er zeker nog geen vierentwintig.

Zijn er dan helemaal geen minpunten? Hier dan toch eentje: helaas kun je in Zwijndrecht niet naar het theater, maar buurgemeente Hendrik-Ido-Ambacht biedt met Cascade een goed theater.

Verder zijn er in Zwijndrecht ook veel recreatiemogelijkheden. Kijk hiervoor op onze pagina Recreatie en Sport. Verder kun je ook terecht op onze Agenda voor een uitgebreid overzicht aan activiteiten.

Mogelijk is de uitgaanspagina op Zwijndrecht.net nog niet compleet. Weet je een Japans restaurant, laat het ons weten. Weet je een Braziliaanse lunchroom, een Belgisch friethuis, een Ice Bar, een Duits schnitzel restaurant of een Italiaanse salami-bar, laat het ons weten en we zetten deze erbij op de uitgaanspagina van Zwijndrecht.net.Deel dit bericht met je vrienden!