Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kinderkamp van Stchting Foreverfun dreigt te worden afgelast door tekort vrijwilligers' Archieffoto
29mrt

Kinderkamp van Stchting Foreverfun dreigt te worden afgelast door tekort vrijwilligers

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Stchting Foreverfun organiseert jaarlijks een vakantie voor kinderen van minder draagkrachtige ouders. Het zijn kinderen uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht in de leeftijdscategorie van 6 t/m 11 jaar.

Oprichter John Ancher doet dit al jaren belangeloos met een aantal vrijwilligers. De kinderen gaan een midweek op kamp in de zomervakantie en doen allemaal leuke activiteiten en gaan een dag naar een pretpark gesponsord door Kiwanisclub Zwijndrecht.

Voor dit jaar hebben zich te weinig vrijwilligers aangemeld en moet het waarschijnlijk worden afgelast!

Stichting Forever Fun is daarom dringend op zoek naar mensen op vrijwillige basis die kunnen helpen met het opbouwen van het kinderkamp en wel op 1 t/m 4 augustus of het begeleiden van de kinderen op maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus en maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus.

- Voetballen, knutselen, kinderen begeleiden in pretpark etc.;
- Zorgen voor de veiligheid en zorg voor kinderen;
- Goed kunnen omgaan met kinderen,
- Geduldig;
- Sociaal;
- Affiniteit met kinderen uit verschillende milieus;
- Verklaring omtrent Goed gedrag is verplicht.

Voor informatie: John Ancher 0625000327 of kijk op de facebook pagina van Foreverfun.

Achtergrond Stichting Forever-Fun
Forever Fun is een stichting met als doelstelling, kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 11 jaar van minder draagkrachtige ouders een fijne vakantie te bieden.  Een vakantie die door middel van sponsoring en vrijwilligerswerk geheel kosteloos aangeboden kan worden.
Stichting Forever Fun heeft een kinderkamp voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar van de minima, die nooit op vakantie kunnen.

Voor deze kinderen willen de stichting twee weken in de grote vakantie een kinderkamp neerzetten in Zwijndrecht en wel op de locatie van scouting panoord.
Voor de ouders zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden.

De kinderen slapen in een tent op stretchers. Er is een tent voor de jongens en een tent voor de meisjes. Ze eten in een grote tent waar ook gespeeld kan worden als het minder weer is.
Er zijn op het terrein verschillende attributen waar de kinderen gebruik van mogen maken zoals een zwembad, trampolines, misschien een springkussen en verschillende spellen badminton, voetbal enz.

Stichting Forever Fun probeert leuke activiteiten te realiseren: Een daagje naar een pretpark, knutselen, spelletjes, disco en veel plezier maken.

Voor meer informatie, zie www.forever-fun.nl

Zie ook:
Avondvierdaagse Zwijndrecht gaat niet door vanwege tekort vrijwilligers (do, 21 mrt 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!