zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Drugsafval gedumpt bij begraafplaats

16 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op zaterdagmiddag 16 maart kregen politieagenten een melding om te gaan naar de begraafplaatsen de Munnikensteeg. Daar waren dozen aangetroffen met daarin afval van een hennepkwekerij zo luidde de melding. Ter plaatse bleek het afval te bestaan uit stukjes hennepplanten, plantenbakken, tuinslangen en filters. De agenten hebben de gemeente in kennis gesteld die zorg gingen dragen voor het afvoeren van dit afval.

Wat te doen als u iets verdachts ziet?
Illegale dumpingen vinden vaak plaats in het donker. Het gaat vaak om grotere hoeveelheden die met bestelauto’s of soms kleine vrachtauto’s worden vervoerd. Wees alert als u een auto ziet op een niet voor de hand liggende plaats in het bos of buitengebied (doodlopend weggetje). Noteer het nummerbord en bel de politie in verband met een verdachte situatie via 112. Geen spoed? Bel dan 0900-8844.

Heeft u meer informatie omtrent deze dumping?
U kunt dit ook melden bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via het formulier op hun website.

Deel dit bericht met je vrienden!