zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Goud voor Ramona van Lent

11 maart 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen voor meisjes en dames is Ramona van Lent, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, in de in Hardenberg geturnde kwartfinale knap eerste geworden in categorie jeugd-N3. Met een puntentotaal van 55,099 punten liet zij zich het goud omhangen.

Bij de senioren van de 2de divisie overtuigde Lisa Hendrikse. Met 47,084 punten was zij de concurrentie de baas en eiste daarmee het goud op. Het zilver was voor Sabrina Weijer. Zij zette een score neer van 46,317 punten. In deze categorie eindigde Cynthia Kroon met 44,850 punten op een keurige zesde plaats.

Lees meer over:

sport turnen
Deel dit bericht met je vrienden!