zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Hardlooptrainingen voor de Verkerkloop in Develpark & Noordpark

7 maart 2019

ZWIJNDRECHT - Woensdag 15 mei vindt de 42 editie plaats van de Verkerkloop! Loop jij ook (weer) mee?

Scholenloop
Kinderen vanaf 6 jaar van de basisscholen in Zwijndrecht en Heerjansdam kunnen meedoen met het scholenkampioenschap. De meisjes en jongens lopen apart en in verschillende leeftijdscategorieën afstanden van 600 tot 1200 meter.

Ieder kind dat over de finish komt, ontvangt een herinneringsmedaille. In iedere categorie zijn er prijzenbekers voor de nummers 1 tot en met 3 bij de meisjes en de jongens. Ook is er een 1e, 2e en 3e prijs voor de basisscholen die over alle categorieën bij elkaar het snelst zijn.

Doe vooraf mee met de Toppie looptraining!
Ben jij klaar voor de start? Op veel basisscholen wordt vooraf goed geoefend voor de Zwijndrechtse hardlooptraditie. Daarnaast bieden wij in samenwerking met de Verkerkloop organisatie ook twee trainingen aan voor alle kinderen die graag goed voorbereid aan de start willen verschijnen. Door middel van leuke oefeningen zul je kennis laten maken met de hardloopsport, een unieke ervaring! Schrijf je nu in!

Ontvang een stappenteller van de Rabobank
JOGG partner Rabobank ondersteund onze activiteit en de Verkerkloop en deelt daarom aan de deelnemers van de Toppie hardlooptrainingen een stappenteller uit. Wanneer je deelneemt aan 3 van de 6 mogeijke Toppie hardlooptrainingen (beide locaties mogelijk) krijg je een voucher waarmee je de stappenteller bij de Zwijndrechtse Rabobank kunt ophalen!

Data en locaties
De trainingen zullen dit jaar plaatsvinden op twee lcoaties. Kijk dus goed voor welke locatie je inschrijft (inschrijven voor beide locaties is ook mogelijk)! De laatste training is een ouder- en kindtraining.

Data Toppie looptrainingen Noordpark:
Woensdag 3 april van 15:00-16:00 uur
Woensdag 24 april van 15:00-16:00 uur
Woensdag 8 mei van 10:00 tot 11:00 uur (ouder en kind training)

Data Toppie looptrainingen Develpark:
Woensdag 27 maart van 15:00-16:00 uur
Woensdag 10 april van 15:00-16:00 uur
Woensdag 1 mei van 10:00 tot 11:00 uur (ouder en kind training)

Lees meer over:

training verkerkloop lopen
Deel dit bericht met je vrienden!