Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De IJsvogel viert 10-jarig jubileum'
05mrt

De IJsvogel viert 10-jarig jubileum

ZWIJNDRECHT - Op de zaterdagen 16 maart en 23 maart treden voor u op in de IJsvogel: 'Feel Good' en het 'Wantijkoor' uit Dordrecht. Beide middagen zijn gratis toegankelijk en beginnen om 14.30 uur.

Op dinsdag 19 maart kunt u in de IJsvogel bingospelen. Vanaf 14.30 uur starten zij met de 2 wekelijkse bingomiddag. Een bingokaart kost € 2,-- per kaart en er worden 5 rondes met verschillende prijzen gespeeld. In de laatste ronde is de Hoofdprijs te winnen.

Op woensdag 3 april kunt u in de IJvogel in gesprek met wijkagent Arno Jonkers. Vanaf 10.00 uur is er cop of coffee in de brasserie.

U kunt bij mooi weer vanaf april ook weer bij de IJsvogel jeu des boules komen spelen op woensdag en donderdagmiddag vanaf 14.00 uur. Jeu des boules is gratis en er zijn jeu des boules ballen aanwezig.

Jubileum
De IJsvogel bestaat 10 jaar en dat gaat gevierd worden in april. Tussen 15 en 20 april zijn er diverse activiteiten in de brasserie. Zo is er op dinsdagmiddag 16 april een speciale bingomiddag met een officieel feestelijk gedeelte vanaf 14.15 uur.

Tijdens het klaverjassen op maandagmiddag 15 april (vanaf 13.30 u) en de spelmiddag op donderdag 18 april (vanaf 14.30 uur) trakteren de koks van de IJsvogel op hapjes.

Vrijdag 19 april vanaf 14.30 uur treedt het Swinhove Koor op in de IJsvogel. U kunt dit optreden gratis bezoeken en op zaterdag 20 april sluiten zij hun feestweek af met een optreden van Paul Clifton, ook deze middag is gratis toegankelijk.

Het volledige programma kunt u nalezen op www.swinhove.nl onder de button activiteiten.Deel dit bericht met je vrienden!