zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Intertoys failliet verklaard, maar vestiging Zwijndrecht blijft open

21 februari 2019 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - De speelgoedketen Intertoys is op donderdag 21 februari 2019 door de rechtbank failliet verklaard. Het gaat om 286 winkels in Nederland.

De winkels van de honderd Nederlandse franchisenemers vallen echter buiten het faillissement, en daar hoort de vestiging in Zwijndrecht op winkelcentrum Walburg gelukkig ook bij.

Wel is de toekomst onzeker geworden.
Op hun Facebookpagina schrijven ze:

Het meest verschrikkelijke scenario is nu een feit.
Ook wij zijn geschokt door dit nieuws. Wij gaan hoe dan ook door, al weten we niet in wat voor vorm.
Ons medeleven gaat uit naar alle collega's van alle filialen, hoofdkantoor en distributiecentrum. Sterkte....

Door het faillissement zijn er enkele wijzigingen door het hoofdkantoor doorgevoerd, waar wij helaas niks aan kunnen veranderen, hoe graag wij dat ook zouden willen.

Heeft u nog kadobonnen? Deze kunnen nog t/m zondag 24 februari besteed worden, na deze datum verliezen ze hun waarde. Wij verkopen wel eigen kadobonnen, deze zijn alleen bij ons te besteden. Bart Smit en/of combinatiebonnen zijn helaas niet meer in te wisselen.

Uw aankopen kunt alleen nog ruilen, geen geld terug. Let op! Mits het in ons filiaal is gekocht, dan krijgt u uiteraard uw geld terug!

Kortingsbonnen en/of vouchers zijn niet meer in te leveren.

Ondanks een kleine onzekerheid, zijn wij nog steeds strijdlustig en positief. En hopen u nog steeds te mogen blijven begroeten in onze winkel!

Lees meer over:

failliet intertoys
Deel dit bericht met je vrienden!