Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Burgemeester ontvangt drie jubilerende bruidsparen'
12feb

Burgemeester ontvangt drie jubilerende bruidsparen

ZWIJNDRECHT - Woensdag 6 februari jl. ontving burgemeester Robert Strijk drie jubilerende  bruidsparen op het gemeentehuis te Zwijndrecht om hen namens het gemeentebe-stuur de hartelijke felicitaties over te brengen! Op bezoek kwamen het bruidspaar Vos-Bijl (65 jaar getrouwd), de bruidsparen Joosten-Wollenberg en Hoogland-Kooi (60 jaar getrouwd) 

Omdat de huwelijksdata zo dicht bij elkaar lagen zijn de bruidsparen op het gemeentehuis uitgenodigd in plaats van het gebruikelijke bezoek aan huis. Tijdens de samenkomst werden mooie herinneringen opgehaald over de trouwdata. De bruidsparen vertelden ieder op hun eigen wijze hoe men elkaar heeft leren kennen, werden er herinneringen opgehaald over de tijd dat men nog werkte en het gezinsleven in Zwijndrecht met de verschillen van toen- en het heden.

Alle drie de bruidsparen waren het unaniem eens over de vraagstelling van burgemeester Strijk: "Wat is het geheim van een zo lang samen zijn?" Het antwoord daarop was: "Geven en nemen, altijd toegeven, maar vooral alles samen doen en delen!" Na een gezellig samenzijn ontvingen de bruidsparen uit handen van burgemeester Strijk als herinnering aan deze mooie bijeenkomst een boek over 'Het Veerplein' met vooral prenten en foto's van de Zwijndrechtse geschiedenis.

Fotobijschrift: Van links naar rechts het 65-jarig bruidspaar Vos-Bijl, burgemeester Strijk,  het 60-jarig bruidspaar Joosten-Wollenberg en het 60-jarig bruidspaar Hoogland-Kooi.Deel dit bericht met je vrienden!