zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Ramona pakt Goud en Zilver

11 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Amsterdam gehouden toestelfinales van district Zuid-Holland voor individueel toestelturnen meisjes/dames is O&O-turnster Ramona op brug districtskampioen geworden en op het onderdeel vloer liet zij zich het zilver omhangen.

Ramona Had zich in de jeugdcategorie-1-N3 van de 2de divisie op vier onderdelen  weten te plaatsen. Het goud van brug eiste zij met 14,400 punten op. Op vloer kwam zij net iets tekort voor de hoogste eer maar kwam met 12,767 punten knap als tweede uit de strijd. Op sprong noteerde zij een zesde en op balk een zevende plaats.

Bij de pupillen-1-N2 viel Feline Kouwenhove net buiten de prijzen. Op brug werd zij met 12,050 punten vierde.

Lees meer over:

turnen toestelfinales
Deel dit bericht met je vrienden!