donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt getuigen van een gewelddadige straatroof bij station

10 februari 2019 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 8 februari tussen 19.00 en 19.10 uur arriveerden twee jongeren met de trein in Zwijndrecht. Zij verlaten vervolgens via de achterzijde het station en lopen dan op de Westelijke Parallelweg.

Op dat moment komen er vanaf de Koninginneweg drie jongeren aanlopen. Zij bedreigen vervolgens de andere twee jongens en dwingen hen onder bedreiging van een vuurwapen tot afgifte van hun persoonlijke goederen, zoals een jas en een horloge. Na de beroving rennen ze hard weg.

Was u getuige?
De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Heeft u de jongens kort voor of na de beroving in de omgeving van het station zien lopen of wellicht hard zien wegrennen? Belt u dan met de politie via 0900-8844.

Deel dit bericht met je vrienden!