Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hoofdkantoor van de Verkerk Groep is na grootschalige verbouwing klaar voor de toekomst'
08feb

Hoofdkantoor van de Verkerk Groep is na grootschalige verbouwing klaar voor de toekomst

ZWIJNDRECHT - Het hoofdkantoor van de Verkerk Groep in Zwijndrecht is na een grootschalige verbouwing klaar voor de toekomst en herbergt vanaf heden ruim 300 medewerkers.

Open en lichte werkplekken, nieuwe indelingen, eigentijdse vergaderruimten en een bedrijfsrestaurant in brasseriestijl maken het gebouw aan de Molenvliet in Zwijndrecht klaar voor de toekomst. Iedere discipline heeft dezelfde uitstraling gekregen met diverse vergaderruimten en informeel overleg in de vorm van een booth. De verdiepingen hebben ieder een duidelijke middenkern; kasten die overgaan in een bartafel bieden de mogelijkheid om de grote werktekeningen uit te leggen.

Het  bedrijfspand biedt naast de Verkerk Groep ook onderdak aan Actemium Zwijndrecht en VINCI Facilities Zwijndrecht. Op deze manier is kennis en kunde gebundeld en zijn expertises uitwisselbaar. In totaal mogen ruim 300 medewerkers deze vernieuwde locatie hun werkplek of standplaats noemen. Op www.verkerkgroep.nl is een video te zien van het eindresultaat.

Over de Verkerk Groep:
Adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van duurzame elektrotechnische installaties. Dat is waar we voor staan. Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze samenleving en zorgt ervoor dat gebouwen blijven functioneren en dat industrieën blijven draaien. De elektrotechnische installaties zijn vaak het hart van een onderneming en dragen bij aan een goede, comfortabele en veilige werkplek. Wij passen duurzame technieken toe in onder andere kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, cultuur en de industrie.

Fotografie: Michael van Oosten.

Zie ook:
Inschrijving Verkerkloop 2019 opent vrijdag 18 januari (do, 10 jan 2019)
Verkerkloop met 3400 deelnemers was weer een succes (vr, 18 mei 2018)
Loopt u mee met de Verkerkloop? (ma, 30 apr 2018)
Inschrijving 41ste Verkerkloop vanaf 15 januari geopend (ma, 8 jan 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!