zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Tweemaal Brons voor jonge turners van Gymnastiekvereniging O&O

4 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen voorgeschreven oefenstof vond  in Ouderkerk aan de IJssel de 2de plaatsingswedstrijd van het District Zuid-Holland plaats. De jonge turners van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O deden daar goede zaken. In afwachting van de officiële bevestiging drongen nagenoeg alle O&O-ers door naar de landelijke kwartfinale.

Daarbij wisten Vigo de Jager en Siem van Vliet beiden beslag te leggen op een bronzen medaille. Vigo bond de strijd aan bij de instappers van de 2de divisie. Hij turnde 102,700 punten bijeen. Siem kwam in actie bij de pupillen van de 3de divisie. Zijn score kwam uit op 100,950 punten.

Lees meer over:

turnen oefeningen
Deel dit bericht met je vrienden!