Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Opnieuw & Co Zwijndrecht op televisie op SBS6 bij Paleis voor een Prikkie' Foto: fragment sbs6 uitzending Paleis voor een Prikkie
04feb

Opnieuw & Co Zwijndrecht op televisie op SBS6 bij Paleis voor een Prikkie

ZWIJNDRECHT - Vanavond, 4 februari om 20.30 uur, is Opnieuw & Co Zwijndrecht te zien bij de uitzending van Paleis voor een Prikkie, op SBS6.

Paleis voor een Prikkie is een realityprogramma van de extravagante levensgenieters Frank en Rogier. Zij veroverderen eerder de harten van veel kijkers middels het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm. In Paleis voor een Prikkie gaat het duo huizen van mensen die het financieel niet breed hebben, met een minimaal budget en creatieve oplossingen, omtoveren tot een droomwoning. Dit talent lieten ze eerder ook in Steenrijk, Straatarm zien.

Opnieuw & Co
Opnieuw & Co Zwijndrecht bevindt zich aan de Lindtsedijk 86. Het is een kringloopwarenhuis zonder winstdoelstelling. Opnieuw & Co wil zoveel mogelijk gebruikte spullen een tweede leven geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij hen binnenkomen, sorteren, repareren en verkopen ze in hun kringloopwarenhuizen in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam. In totaal zamelen ze per jaar ruim 5.580 ton goederen in, waarvan 85% wordt hergebruikt. Spullen die niet verkoopbaar zijn, worden zo mogelijk gescheiden in herbruikbare grondstoffen.Deel dit bericht met je vrienden!