zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Robert Strijk beëdigd als waarnemend burgemeester Zwijndrecht

1 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, heeft donderdag 31 januari Robert Strijk beëdigd als waarnemend burgemeester van de gemeente Zwijndrecht. Hij is per 1 februari 2019 benoemd.

De burgemeestersvacature in Zwijndrecht ontstaat door het vertrek van burgemeester Schrijer, hij wordt voorzitter van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Strijk zal waarnemend burgemeester zijn tot het aantreden van een kroonbenoemde burgemeester in juni 2019.

Strijk is 53 jaar en beschikt over ruime bestuurlijke ervaring. Hij was ruim 8 jaar wethouder en eerste loco-burgemeester in de gemeente Leiden.

Zie ook:

Lees meer over:

waarnemend beedigd
Deel dit bericht met je vrienden!