zondag 27 september 2020

Alles over Zwijndrecht

Prachtig afscheid burgemeester Dominic Schrijer in bomvolle Bethelkerk

26 januari 2019

ZWIJNDRECHT - Met een prachtige muziekavond - van pop tot klassiek - nam burgemeester Dominic Schrijer op vrijdag 25 januari in een volle Bethelkerk afscheid van de samenleving van Zwijndrecht.

Iedereen gaf het beste van zichzelf: het Inspire2LiveChoir onder leiding van Peter Overduin, Jong Holland, Lou Prince, Lyall Silié, Justine Pelmelay, Annelies Schep, André de Jager, Gerard en Johanneke de Wit en - heel speciaal - dochter Annewies Schrijer en de burgemeester zelf. Warm en waardevol!

Afscheid in drie delen
Na een ambtsperiode van bijna zes jaar nam Schrijer afscheid bij drie verschillende gelegenheden. Zijn zakelijke netwerk zei hij gedag met een symposium in het teken van 'Groeien aan de Maas'. Van het gemeentebestuur nam hij officieel afscheid tijdens een buitengewone raadsvergadering en als laatste activiteit dus de muzikale avond in de Bethelkerk.

Onderstaande foto's: Wim van de Pol.

Deel dit bericht met je vrienden!