Sunday 26 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe stap ontwikkeling Spoorzone Dordrecht-Zwijndrecht

24 januari 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - De gemeenten Dordrecht en Zwijndrecht en de provincie Zuid-Holland hebben een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van de Spoorzone.

Tijdens het laatste bestuurlijke overleg voor de Provinciale Statenverkiezingen werden de ambities zoals gesteld in het concept Ambitiedocument onderschreven. Hiermee wordt de gezamenlijk gedragen ambitie die is ingezet met "De Regionale Groeiagenda" nader ingevuld.

Deze ambities van het spotlight project Spoorzone zijn het startpunt van de drie partners om in gesprek te gaan met de raden en andere belangstellenden. We kijken er naar uit om de samenwerking van de provincie en de Drechtsteden voort te zetten en de Verstedelijkingsopgave verder vorm te geven in de Spoorzone.

Op de foto van links naar rechts: Wethouder Huizinga van de Gemeente Zwijndrecht, Gedeputeerde Bom-Lemstra van de Provincie Zuid-Holland, Wethouder van der Linden van de Gemeente Dordrecht, Wethouder Sleeking van de Gemeente Dordrecht en Gedeputeerde Vermeulen van de Provincie Zuid-Holland.

Deel dit bericht met je vrienden!