Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sloop parkeerdek Winkelcentrum Walburg' Bron foto: Google Streetview
18jan

Sloop parkeerdek Winkelcentrum Walburg

ZWIJNDRECHT - De Vereniging van Eigenaren van winkelcentrum Walburg hebben opdracht gegeven voor het slopen van het parkeerdek in Walburg.

Na het slopen van het parkeerdek zal er parkeren op maaiveld worden gerealiseerd. De gemeente Zwijndrecht zal dit jaar een start maken met de herinrichting van het gehele openbare gebied rondom het winkelcentrum. De bestrating en de rioleringen worden vernieuwd, en het geheel wordt verder ingericht met openbaar groen en straatmeubilair zoals bijvoorbeeld bankjes en fietsbeugels.

Start sloopwerkzaamheden is dinsdag 22 januari. De sloopwerkzaamheden zullen zo’n 4 weken in beslag nemen. Tijdens de sloopwerkzaamheden zal de hoofdentree bij de Blokker vrijwel altijd toegankelijk zijn voor wandelend publiek. Auto’s kunnen geparkeerd worden rondom het gehele winkelcentrum. De fietsenstalling bij Voorwinden/Albert Heijn is uitgebreid met extra capaciteit tijdens de sloopwerkzaamheden.

Actuele informatie is te raadplegen via de website www.winkelcentrum-walburg.nl of de facebookpagina ‘Winkelcentrum Walburg’.

Zie ook:
Bijzondere Kerststal bij winkelcentrum Walburg (za, 15 dec 2018)
Voorleesestafette bij bibliotheek Walburg (vr, 14 dec 2018)
Minderjarigen lopen in Winkelcentrum Walburg tegen de lamp met zwaar illegaal vuurwerk (wo, 7 nov 2018)
Geen plek meer voor Kiosken bij Walburg (do, 27 sep 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!