maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Goud en brons voor ACRO-trio’s

14 januari 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Een tweetal acro-trio’s van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O hebben zich bij de in Naaldwijk gehouden 1ste plaatsingswedstrijd in de prijzen geturnd.

In de categorie dames-E-senior wist het trio bestaande uit Caithlyn van Rijswijk-Marije Goudriaan-Mika Roza met overmacht het goud op te eisen. Zij behaalde een score va 22,930 punten. In deze zelfde categorie wist het trio samengesteld met Isolde Polak-Loïs Verheij-Luna van Kooten met 20,540 punten het brons te veroveren. Met slechts 0,2 punten verschil werd dit team gevolg door het O&O-trio Joëlle Wuisman-Sannah Schot- Sterre Pelgrim. Zij eindigde op de vierde plaats met 20,260 punten.
In de jeugd-E-categorie waren alle teams aan elkaar gewaagd. De onderlinge verschillen waren miniem. Met slechts 0,7 punten verschil op nummer één werd het trio Bente Ruijs-Cheyenne Timmers-Kenza Olthoff met 21,200 punten vijfde. Bij de junior-paren-E kwam het duo Melissa de Vroome en Zoë van Rosmalen met 20,860 punten als achtste uit de strijd.

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!