Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwjaarstoespraak burgemeester Schrijer in teken van krachtig Zwijndrecht'
08jan

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Schrijer in teken van krachtig Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op de goedbezochte nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Zwijndrecht maandag 7 januari 2019 in het gemeentehuis blikte burgemeester Schrijer in zijn toespraak vooruit naar de toekomst van een krachtig Zwijndrecht.

De komende jaren gaat de gemeente heel gericht en stevig investeren in wonen en bouwen, zorg en welzijn, de bestrijding van armoede en inzetten op veiligheid en een goede leefomgeving. Burgemeester Schrijer: "Het is al heel wat jaren geleden dat we zo stevig hebben geïnvesteerd in de toekomst van onze gemeente. De tijden van relatief, stilstaand water zijn voorbij, het gaat weer bruisen en golven aan de boorden van de Noord en de Oude Maas."

Het was voor burgemeester Schrijer de laatste keer dat hij zijn nieuwjaarstoespraak hield. Hij is per 1 februari 2019 voorzitter van Koninklijke BLN-Schuttevaer, de branchevereniging van de binnenvaart. Ter gelegenheid van zijn afscheid is er vrijdag 25 januari een muzikale avond in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht, waar diverse Zwijndrechtse artiesten en muziekverenigingen aan meewerken. Aanvang is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Wanneer u de avond wilt bijwonen, kunt u zich aanmelden door een mail met uw naam- en adresgegevens te sturen naar Karin Blomme, k.blomme@zwijndrecht.nl. Aanmelden voor deze avond kan tot woensdag 16 januari 2019 (maximaal 2 personen). Toegangskaartjes worden thuisgestuurd.

Nieuwjaarstoespraak burgemeester

Zie ook:
Nieuwjaarstoespraak: Investeren in Zwijndrecht. 'Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder' (di, 9 jan 2018)
'Een warm hart voor elkaar' is het motto van de Nieuwjaarstoespraak van Burgemeester Dominic Schrijer (di, 10 jan 2017)
Nieuwjaarstoespraak 2015 door Burgemeester Dominic Schrijer (di, 6 jan 2015)
Nieuwjaarstoespraak burgemeester Wiebosch (wo, 9 jan 2013)
Nieuwjaarstoespraak burgemeester Antoin Scholten (ma, 4 jan 2010)
Nieuwjaarstoespraak burgemeester Scholten (do, 8 jan 2009)


Deel dit bericht met je vrienden!