maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O-keep-fit-dames zoeken versterking

7 januari 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De O&O-dames die op dinsdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet één van de lessen uit het keep-fit-programma volgen zoeken versterking.

Iedere dinsdagmorgen wordt onder deskundige leiding van Marry van der End op muziek gevarieerde bewegingslessen gegeven waarbij alle spieren aan bod komen. Door haar jarenlange ervaring en brede kennis presenteert zij binnen haar les alle mogelijke bewegingsvarianten zoals vormen van aerobics, steps, body-fit enz.

Belangstellenden kunnen zich ter plaatse aanmelden en gebruik maken van twee gratis proeflessen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Marry van der End – telefoon 078-6101227 of met Pauline den Hartog – telefoon  078-6767451.

Lees meer over:

o&o keepfit
Deel dit bericht met je vrienden!