Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De IJsvogel bestaat 10 jaar'
03jan

De IJsvogel bestaat 10 jaar

ZWIJNDRECHT - Kleinschalig woon-zorg-complex De IJsvogel in de wijk Nederhoven bestaat 10 jaar. Het jubileum gaat gevierd worden met een feestweek, die in april plaatsvindt.

Het woon-zorg-complex bestaat uit 31 appartementen en er is een brasserie met wijkfunctie te vinden op het IJsvogelplein 300 te Zwijndrecht. In de brasserie kunt u terecht voor een heerlijke warme maaltijd, een kop koffie of een lekkere snack. Ook kunt één van de vele activiteiten bezoeken.

Dagelijks geopend van 9.00 – 17.30 u (keuken tot 17.00 u)

Dit jaar bestaat De IJsvogel 10 jaar, dus tijd voor een feestje.
De Heren Stellaard en van Loon zijn begonnen met een burgerinitiatief 'Het activiteitenfonds De IJsvogel.' De heren verzamelen sponsorgeld, waarmee o.a. de feestweek kan worden bekostigd.
De heren hebben de afgelopen jaren al een aantal keren een bedrag afgedragen aan Michel Herremans teamleider van de brasserie.

Michel met zijn team organiseren vele activiteiten voor (wijk)bewoners, zoals koersbal, hand en nagelverzorging, klaverjasmiddagen, bingo, koffie inloop ochtenden voor buurtbewoners, kleuren voor volwassenen, jeu des boulles en nog veel meer.

Alle activiteiten worden goed bezocht. Tijdens de feestweek willen ze het net nog iets groter aanpakken vertelt dhr. Herremans:  'Wij organiseren dan iedere dag iets, een zeer gevarieerd programma.'

Het activiteitenfonds wil nog graag wat donaties ontvangen natuurlijk. Grote of kleine bedragen zijn altijd welkom. U kunt als u dat wilt een (klein) bedrag overmaken op NL 80 INGB 0663 5279 53 tnv B. Stellaard o.v.v. het activiteitenfonds De IJsvogel.

De feestweek gaat plaatsvinden van maandag 15 april t/m zaterdag 20 april 2019.
Het programma volgt later, maar in ieder geval kunt u deze week komen naar een bingo en verschillende optredens in De IJsvogel. IJsvogelplein 300 te Zwijndrecht.Deel dit bericht met je vrienden!