Burgemeester Dominic Schrijer bezoekt twee 104-jarige dames

23 december 2016 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Dominic Schrijer bezoekt twee 104-jarige dames

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer bezocht  woensdag 21 december 2016  de104 jarige dames M. van der Ree- de Bruijne en A. Meijers- Broekhuizen om hen persoonlijk te feliciteren met hun verjaardag. Dinsdag 20 december bereikten de dames uit Zwijndrecht de respectabele leeftijd van 104 jaar.

Mevrouw van der Ree- de Bruijne (bovenste foto) heeft tot een half jaar geleden zelfstandig gewoond. Mevrouw loopt elke dag nog een rondje om in beweging te blijven, dit vindt ze erg belangrijk. Volgens de kinderen is mevrouw nog erg actief en heeft altijd een goed humeur.

Mevrouw Meijers- Broekhuizen (foto links) woont nog zelfstandig. Zij vertelt dat ze een gezellige verjaardag heeft gehad met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Haar zoon, die in Griekenland woont, is in de wintermaanden bij mevrouw thuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.