Albatrosjeugd treft 5338 keer doel

02 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Albatrosjeugd treft 5338 keer doel

ZWIJNDRECHT - Ruim 100 korfballers van Albatros waren op donderdag 29 december in de Develsteinhal actief bij de 2016-editie van de Gerard Los Vaardigheidsdag. De jaarlijkse activiteit dankt haar naam aan Gerard Joris Los die Albatros oprichtte en van 1954 tot 1984 voorzitter van de korfbalclub was.

De welpen hadden tijdens de Vaardigheidsdag weer hun eigen programma en werden na afloop beloond met een mooie medaille. De BCDEF-jeugd knokte voor de ereplaatsen en moest bij allerlei korfbaloefeningen de hoogste score zien te behalen. Via een rekensysteem werden de verschillend onderdelen vervolgens gewaardeerd en uiteindelijk leverde dat voor iedereen een puntenscore op.

Rond de klok van 14.00 uur werden door voorzitter Max van de Pol de prijzen uitgereikt. De top 3 van iedere categorie mocht het podium bestijgen en kreeg de medaille omgehangen.

De winnaars:
B-jeugd jongens: 1. Sander Punt 2. Matthijs Nelisse 3. Gijs van der Velden
B-jeugd meisjes: 1. Karlijn Jordaan 2. Fleur Hagedoorn 3. Ginger Siebert
C-jeugd jongens: 1. Thijmen Wensveen 2. Damian de Vries 3. Thomas Barendregt
C-jeugd meisjes: 1. Marèl de Heer 2. Daphne Boone 3. Lisette Krol
D-jeugd jongens: 1. Jorien Jordaan 2. Merijn Stoop 3. Rick Biemans
D-jeugd meisjes: 1. Fleur Bos 2. Femke Lommers 3. Yannah de Kok en Britt van Groningen
E-jeugd jongens: 1. Thijs Lommers 2. Peter van Houdt 3. Tim van der Wal
E-jeugd meisjes: 1. Esmee Hoogendoorn 2. Tara Boer 3. Nadia Walters
F-jeugd jongens: 1. Stefan Goulooze 2. Joshua Susay 3. Luuk Bakker
F-jeugd meisjes: 1. Luna van Maanen 2. Lotte van de Peppel 3. Janice Bosch

In totaal werd de korfbalmand op die donderdag 5338 keer doorboord. De hoogste score van dit jaar kwam op naam van Jorien Jordaan die met 201,5 punten op de voet gevolgd werd door Fleur Bos (200,5 punten). De korfballers hebben zich weer uitstekend vermaakt en waren heerlijk fanatiek. Dankzij veel hulp van tellers, groepsbegeleiders, patatbakkers, barpersoneel, ouders en selectiespelers werd de dag opnieuw tot een geweldig succes!

Foto: alle prijswinnaars op het erepodium!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.